Monday, September 16, 2013

Puur Media (status) update:

Pure On-demand
Vorige week is puur-media begonnen met de website  Pure-On-Demand op deze bèta website zullen de meeste producties van Puur Media te zien zijn. Ook is er ruimte voor samenwerking met andere filmmakers die hun films kunnen plaatsen.

Documentaire Het Nieuwe Eten
Sinds september 2011 volgt Puur Media chef Jonathan Karpathios van restaurant Vork en Mes  in Hoofddorp. Met zijn restaurant maakt hij elke dag biologische gerechten met producten uit de streek. Begin oktober wordt de documentaire aan de pers getoond.

For a Friend online
De eerste vertoning van For A Friend in hartje Amsterdam was een groot succes. We kregen we veel lovende reacties en opbouwende kritiek. De productie was een test om te kijken of het mogelijk was om volgens de Puur Media methode een film te maken. 

Puur Media heeft de opbouwende kritiek mee genomen en er is een nieuwe versie van de film For a Friend. Deze is nu online te zien op Pure-On-Demand en binnenkort op dvd/blue ray te verkrijgen.

Disposable binnenkort in première
De speelfilm Disposable neemt een kijkje achter de schermen van de talenten show Star Signs en laat zien wat voor effect dit programma heeft op de kandidaten. Het verhaal van Disposable is een mix van fictie en waargebeurde verhalen. Inmiddels zijn alle belangrijke scènes gefilmd en dat is reden tot feest.

Er zijn negen zaterdagen gefilmd met de film Disposable is een grote stap vooruit gezet in termen van kwaliteit. De talenten zowel voor als achter de camera zijn gegroeid – zowel in professionaliteit als in aantallen.

Prolix
Creativiteit is een middel om frustratie te werken. Met Prolix willen de frustraties met het oog op klantenservice verwerken. Het is voor het eerst dat Puur Media met satire als genre aan de slag gaat.
Nu is Puur Media bezig de film af te ronden. Net als bij For A Friend zijn we bezig met het maximaliseren van de geluidskwaliteit en het maken van een steengoede montage. Naar verwachting is de Première van Prolix in 2015.

Talent gezocht
De Puur Media Academie is altijd op zoek naar talenten voor ‘voor’ en ‘achter’ de camera (acteurs en crewleden). Wil je in een veilige omgeving meer over film of media leren, stuur dan een mailtje naar academie@puur-media.nl.

No comments:

Post a Comment